Ez vár Téged a Momz appjában​

Találj anyákat, akik a közeledben laknak, hasonló korú gyerekekkel (vagy hasonló időben várják a babáikat!)

A „Momz kereső” felületen látni fogod a közeledben lévő Momzikat, megnézheted a profiljukat és üzenhetsz nekik. Találkozhattok a kedvenc helyeden, sétálhattok együtt vagy mehettek baba-mama jógára. A lényeg, hogy ha a chatelés nem elég és szívesen találkoznál hús-vér anyukákkal, akkor a legjobb helyen vagy!

Szólj, ha épp ráérsz és találkozzatok spontán

Tudjuk, hogy nehéz előre tervezni egy babával, sokszor másképp alakulnak a dolgok, mint ahogy terveztük és ez túl sokszor jár azzal, hogy le kell mondanunk találkozókat vagy minket mondanak le és akkor nagy a csalódottság. Pontosan ezért az „Épp ráérő momzik” felületen megnézheted ki ér épp rá abban a pillanatban, amikor kilépnél az ajtón. Aki itt bejelölte, hogy ráér, az ugyanúgy alig várja, hogy bandázhasson egy kicsit.

Csatlakozz a lokális közösségedhez a Momz csevegőn keresztül

Kövesd a fórumot, kérdezz, amit szeretnél vagy dobj fel egy témát. Kapcsolódj be egy beszélgetésbe vagy hirdess eseményt. Invitálhatod a közelben lakó anyákat egy közös találkára vagy akár egy garázs vásárra. 😉

Olvasd a blogunkat

Csodás bloggereink és szakértőink naprakész témákkal várnak titeket a blogon.

És a legfontosabb...érezd, hogy nem vagy egyedül!

Csatlakozz egy barátságos, támogató közösséghez és ezen belül a saját lokál közösségedhez, ahol személyesen is ismerkedhetsz!

Töltsd le az appot!

Ismerd meg a közeledben élő Momzikat!